Innkalling til årsmøte

Innkalling til årsmøte

Årsmøte avholdes på Louise Restuarant og Bar på Aker Brygge, onsdag 17. februar kl. 19:00. Det er ikke spiseplikt, men den som ønsker er velkommen til å nyte litt mat og drikke etter at den formelle delen er over. Vi har fått fri bruk av Mezzaninen i 2. etg. Mat og drikke betaler den enkelte.

Send påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 10. februar. Velkommen!

Se agendaen...

Kjære regjering, tør dere nok? Se Informasjonsside om arbeidet for ny klageordning.

Kjære regjering, tør dere nok?

Informasjonsside om arbeidet for ny klageordning

Hvordan kan mobbingen stoppe hvis du selv kan velge hva som er mobbing? I dag kan du klage til Fylkesmannen, men det gjør sjelden livet bedre for barnet som lider. Selv om du får medhold skjer ofte for lite og det skjer for sent. Vi har i flere år kjempet for at ikke skolen alene skal bestemme hva som er mobbig. Se NRK debatten, kronikker, intervju og Djupedalutvalgets løsning. Før påske kommer regjeringens beslutning. Tør Kunnskapsministeren gå i mot skolens fagforeninger og KS? De vil nemlig beholde den løsningen som vi alle vet ikke fungerer.

Les mer …

Vår kommentar på P4: Skoler manipulerer elevundersøkelsen. Systematisk bagatellisering av mobbing.

Skoler manipulerer elevundersøkelsen
Systematisk bagatellisering av mobbing

NOVA har på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet undersøkt Skolers arbeid med elevenes psykososiale miljø. De fant oppsiktsvekkende manipulering av elever før elevundersøkelsen, ordet mobbing er på mange skoler tabu. Dette skaper store problemer for barn og foreldre som prøver å varsle om mobbing, noe vi ser i sak etter sak. Se artikkel, forskningsrapport og vår kommentar i P4 og P5!

Les mer …

Vi har fått nytt telefonnummer: 21 03 77 40!

Vi har fått nytt telefonnummer
Ring 21 03 77 40

Vi gjør vårt beste for å svare både dag, kveld og helg, men vår virksomhet er i all hovedsak basert på frivillighet. Hvis du ikke får svar på telefonen, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og vi kommer tilbake til deg.

Her er det sommerstille, men ikke for alle. Noen hjelper. Noen får hjelp.

Her er det sommerstille, men ikke for alle
Noen hjelper - noen får hjelp

Noen virksomheter i mobbearbeidet jobber med komfortable budsjetter, flotte lokaler og mange stillinger. Det gjør ikke vi. I dag fikk vi en donasjon. Beløpet var nok ikke så stort for mange, men for oss var det mye. Hva som er viktigst, gleden over anerkjennelsen eller selve beløpet er ikke godt å si. Begge deler varmer. Mye.

For et par dager siden kom det en epost med en tung historie. I dag snakket vi sammen. Lenge. Kanskje reddet hun datterens liv det året det sto på som verst. Ikke hadde vi advokat å sende henne, likevel fikk vi mange takk for hjelpen. Å lytte, diskutere, gi råd og en retning kan bety mye når man står alene.

  • 1
  • 2

Bli medlem

Bli medlem her

Gave

Velg beløp selv
Ingen gave er for liten

Bankkonto

Kontonummer
6219 06 57618


Få vårt nyhetsbrev