Foreningens styre

Irma M. Rustad

Generalsekretær

Irma M. Rustad er født 1965 og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun er daglig leder i Nettskred som leverer webløsninger til norske virksomheter. Irma har jobbet frivillig med mobbearbeid siden 2003.

Telefon: 21 99 42 00

Følg Irma på Twitter: @irmarustad

Marit Stafseth

Marit Stafseth er født i 1966 og har en tverrfaglig utdanning innen Økonomi, Nyskaping og Samfunnsfag. Hun jobber til daglig som Business Manager i offshore-industrien. Marit engasjerte seg aktivt i arbeidet mot mobbing i 2010.

Følg Marit på Twitter: @MariBjor

Frode Fredriksen

Styremedlem

Frode er utdannet lærer og har jobbet mot mobbing i skolen siden 2003 som instruktør for Olweusprogrammet. Han er opptatt av barn og unges rettssikkerhet barnehage og skole, og foreldres mulighet til å klage om de opplever at deres barn blir utsatt for mobbing. Frode jobber også aktivt mot seksuell trakassering og overgrep, både som skribent og foredragsholder.

Følg Frode på Twitter: @frodefredriksen

Erik Torp

Styremedlem

Han er født i 1972 og er utdannet cand mag i biologi fra UiT og HiNT. Erik driver eget foretak med vekt på naturfaglig arbeid i naturvernområder. I tillegg arbeider han for Wulff Beltton med tilrettelegging av førstehjelp for bedrifter. Han har engasjert seg aktivt mot mobbing siden 2015.

Preben Dietrichsson

Styremedlem

Utdannet skuespiller med yrkes erfaring ved ulike norske teatre, i filmer og på tv. Arbeider med visuell kommunikasjon i Catilina as.

10 år medvirking i ulike foreldreverv i Norske grunnskole. Arbeider med og for bedre sosial kompetanse og sosial forståelse hos norske skoleelever. Engasjert i Hvite busser.