Velkommen til Foreningen Mobbing i Skolen

Vi hjelper familier med barn som mobbes i skolen
    Det er en tjeneste til våre medlemmer
    Bli medlem og ring 21 03 77 40 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du støtte oss? Bli medlem eller gi en gave

Vi jobber for en skole hvor alle barn er trygge
    Bli medlem og få bistand
  • Velkommen til Foreningen Mobbing i Skolen
  • Vil du støtte oss? Bli medlem eller gi en gave

Kommunal Rapport: Lovendring vil svekke elevenes rettigheter

Gaute Bjørnsen har bred faglig tyngde med erfaring blant annet fra Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger, som i dag er vårt nasjonale kompetansesenter mot mobbing. Han har vært personlig engasjert i flere grove mobbesaker og kjenner godt til hva som mangler i dagens system.

Han skriver en sterk kronikk og har han rett? Har Skolelederforbundets stilt krav som fremmer interessene til dårlige skoleledere på bekostning av barns helse? Er lovforslaget et resultat av en svak politisk ledelse som lar seg styre av særinteresser på bekostning av barna?

Les kronikken i Kommunal Rapport

Les oppropet mot loven