Hjelp mot mobbing

Hjelp mot mobbing

Mobbing er helsefarlig
Barn som mobbes trenger hjelp

Vi har lang erfaring med å gi hjelp i mobbesaker og god kunnskap om lover og hvordan du kan gå frem.

Kontakt oss på telefon 21 03 77 40 eller send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vårt fokus er alltid barnets beste. La oss snakke sammen og søke gode løsninger for din familie.

Hjelpeartikler

Vi har en rekke artikler på vår gamle nettside. Vi er i ferd med å fornye disse, men alle artiklene er fortsatt tilgjengelig via menyen til høyre. Vi vet mange har hatt glede av å lese disse når de møter en mobbesituasjon. Barnet ditt har lovfestet rett til trygg skolegang. Ikke bare på papiret, men også i virkeligheten.

Når en mobbesak kommer til oss er det gjerne vanskelig å samarbeide med skolen. I slike situasjoner har skolen en tendens til å se mobbesaken svært annerledes enn familien, bagatellisering er utbredt. Dokumenter derfor den historikken du husker. Samle alle henvendelser og sørg fra nå av for å få alt skriftlig. Få legeerklæring ved skolevegring eller fysiske skader. Ta opptak med telefonen i møter med skole eller kommune.

Barn som mobbes trenger sine nærmeste mer enn noen gang. Stå på og ta kontakt for bistand.

Bli medlem

Bli medlem her

Gave

Velg beløp selv
Ingen gave er for liten

Bankkonto

Kontonummer
6219 06 57618


Få vårt nyhetsbrev

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok