Foreningens styre

Irma M. Rustad

Irma M. Rustad

Styreleder

Irma M. Rustad er født 1965 og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun er daglig leder i Nettskred som leverer webløsninger. Irma har jobbet frivillig med mobbearbeid siden 2003. Irma er foreningens generalsekretær.

Telefon: 21 99 42 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg Irma på Twitter: @irmarustad

Besøk hjemmeside

Marit Stafseth

Marit Stafseth

Styremedlem

Marit Stafseth er født i 1966 og har en tverrfaglig utdanning innen Økonomi, Nyskaping og Samfunnsfag. Hun jobber til daglig som Business Manager i offshore-industrien. Marit engasjerte seg aktivt i arbeidet mot mobbing i 2010.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg Marit på Twitter: @MariBjor

Gørild Steen

Gørild Steen

Styremedlem

Gørild Steen har vært leder av Oslo Voksenopplæring og er i dag rektor ved Oslo voksenopplæring Skullerud. Senteret tilbyr blant annet norskopplæring og introduksjonsprogram for innvandrere.

Hva gjør vi?

Vi hjelper familier med barn som opplever eller har opplevd mobbing. Dette er vårt viktigste daglige arbeid. For oss er også det langsiktige politiske arbeidet viktig. Vi må hjelpe barn og unge ut av en mobbesituasjon, samtidig må vi passe på at systemene forbedres slik at det blir vesentlig og varig reduksjon i mobbingen. Vi kan ikke påta oss ansvar for å hjelpe i saker som gjelder akutt fare for liv/helse. Da må du umiddelbart kontakte helsevesenet/det offentlige hjelpeapparatet.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok