Foreningens styre

Irma M. Rustad

Generalsekretær

Irma M. Rustad er født 1965 og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun er daglig leder i Nettskred som leverer webløsninger til norske virksomheter. Irma har jobbet frivillig med mobbearbeid siden 2003.

Telefon: 21 99 42 00

Følg Irma på Twitter: @irmarustad

Besøk hjemmeside

Marit Stafseth

Marit Stafseth er født i 1966 og har en tverrfaglig utdanning innen Økonomi, Nyskaping og Samfunnsfag. Hun jobber til daglig som Business Manager i offshore-industrien. Marit engasjerte seg aktivt i arbeidet mot mobbing i 2010.

Følg Marit på Twitter: @MariBjor

Frode Fredriksen

Styremedlem

Frode er utdannet lærer og har jobbet mot mobbing i skolen siden 2003 som instruktør for Olweusprogrammet. Han er opptatt av barn og unges rettssikkerhet barnehage og skole, og foreldres mulighet til å klage om de opplever at deres barn blir utsatt for mobbing. Frode jobber også aktivt mot seksuell trakassering og overgrep, både som skribent og foredragsholder.

Følg Frode på Twitter: @frodefredriksen

Besøk hjemmeside

Erik Torp

Styremedlem

Han er født i 1972 og er utdannet cand mag i biologi fra UiT og HiNT. Erik driver eget foretak med vekt på naturfaglig arbeid i naturvernområder. I tillegg arbeider han for Wulff Beltton med tilrettelegging av førstehjelp for bedrifter. Han har engasjert seg aktivt mot mobbing siden 2015.

Torkel Ravndal

Torkel er født i 1969 og har utdannelse fra Høgskolen I Østfold - Informatikk. Jobber som Senior Systems Consultant hos Basefarm. Har hatt verv i FAU både som medlem og leder. Har engasjert meg for mobbing fra høsten 2015.

Send epost til Torkel

Hva gjør vi?

Vi hjelper familier med barn som opplever eller har opplevd mobbing. Dette er vårt viktigste daglige arbeid. For oss er også det langsiktige politiske arbeidet viktig. Vi må hjelpe barn og unge ut av en mobbesituasjon, samtidig må vi passe på at systemene forbedres slik at det blir vesentlig og varig reduksjon i mobbingen. Vi kan ikke påta oss ansvar for å hjelpe i saker som gjelder akutt fare for liv/helse. Da må du umiddelbart kontakte helsevesenet/det offentlige hjelpeapparatet.