Nei til mobbelov som svekker barn

Fagtungt møte med våre folkevalgte

Flere års arbeid med ny mobbelov skulle sette en endelig stopp for mobbingen. I stedet har Kunnskapsministeren laget et lovforslag som svekker barnas rettssikkerhet. Denne svekkelsen har ikke flertall i Stortinget hvis støttepartiene tar avstand fra lovforslaget. Med landets ledende faglige og juridiske ekspertise innen mobbing møtte vi de skolepolitiske stortingsrepresentantene for Kristelig Folkeparti og Venstre.

Les hele artikkelen

Les mer …

Kommunal Rapport: Lovendring vil svekke elevenes rettigheter

Gaute Bjørnsen har bred faglig tyngde med erfaring blant annet fra Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger, som i dag er vårt nasjonale kompetansesenter mot mobbing. Han har vært personlig engasjert i flere grove mobbesaker og kjenner godt til hva som mangler i dagens system.

Han skriver en sterk kronikk og har han rett? Har Skolelederforbundets stilt krav som fremmer interessene til dårlige skoleledere på bekostning av barns helse? Er lovforslaget et resultat av en svak politisk ledelse som lar seg styre av særinteresser på bekostning av barna?


Les kronikken i Kommunal Rapport

Les mer …

Bli medlem

Bli medlem her

Gave

Velg beløp selv
Ingen gave er for liten

Bankkonto

Kontonummer
6219 06 57618


Få vårt nyhetsbrev

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok